Bedanking

Flandria vzw kwam voor de dertiende keer, nu met €300, over de brug om ons vanuit het Gentse ruggensteun te verlenen.

Drie lezers waren zo gebelgd  bij het lezen in ons vorig nummer van De Zes van het verhaal van de staking van stemmen in de gemeenteraad van Melle, waarbij ons een tien jaar lang verleende subsidie van €125 voor dit jaar werd ontzegd, dat ze ons telkens een steunbijdrage, evenveel als die van de niet-toegekende subsidie, hebben overgemaakt.

Op voorzet van het 11 juli Komitee van Schoten met zijn voorzitter Bart Fierens heeft het gemeentebestuur van Schoten ons met grote welwillendheid een nominatieve steunbijdrage van €2000 overgemaakt.  Een ‘Schot’ in de roos van een gemeentebestuur, dat dit jaar zangeres Anne Cambier met Waalse roots maar met waardering voor het Nederlands en met het meezingen van de Vlaamse Leeuw als tiende in de Orde van de Schotense Leeuw die gewaardeerde sjerp overhandigde.

Met dit nummer begint onze 34-ste jaargang. In aparte bijlage vindt u een vriendelijke uitnodiging om uw abonnementsgeld te betalen. Vanaf €5 is u abonnee. Vanaf €13 steunabonnee. Onze bankrekening is nog steeds  BE82 4366 2473 9168 van het Komitee der Randgemeenten.